Новият път към успеха. Нашите услуги включват:

"Уеб дизайн услуги: Нов уебсайт дизайн, Уеб дизайн обновяване, Уебсайт Хостинг, Уебсайт Поддръжка... "

BulgariaWebdesign студио предлага всичко за вашия уеб сайт (Нов уеб дизайн, уеб разработка, уеб сайт хостинг, оптимизация за търсачки/SEO) и други...


BulgariaWebdesign - Изработване на уникални, ефективни уебсайтове проектирани и оптимизирани за успех. Тъй като създаването на успешен уебсайт е резултат от внимателно планиране нашия екип в първия етап на процеса уеб дизайн ще определи основните компоненти на уебсайта: целите и аудиторията. Събирането на тази информация е от решаващо значение за успеха на вашия уебсайт. Нашите клиенти ще имат възможност да видят сайта онлайн в процеса на оформяне и да изискват промени, ако е необходимо. Времето необходимо за създаване на нов сайт е обикновено няколко седмици и зависи от сложността на проекта.

Днес не е достатъчно просто да имате уебсайт, сайта трябва да се подобрява и актуализира редовно. Ако се нуждаете от нова функционалност, актуализирано съдържание, или просто искате да промените външния вид на вашия сайт тогава имате нужда от Уеб дизайн обновяване. Нашият екип ще обнови вашия сайт с нов професионален вид и подобряване на снимките и изображенията, придържайки се към W3C standards.
Отговаряйки на някои от въпросите по-долу ще ви помогне да определите дали вашият сайт се нуждае от обновяване.

 1. Лесен ли е уебсайта за навигация?
 2. Лесно ли е да намерите нужната информация?
 3. Лесен ли е шрифта за четене?
 4. Оптимизиран ли е за търсещи системи (google, yahoo..)?
 5. Идентичен ли е изгледа на уебсайта в различните браузъри?
 6. Подходящ ли е за мобилни устройства?
 7. Получавате ли някакви предложения за подобряване на уеб сайта?

В някои от тези случаи може да е необходимо уебсайт обновяване.

Какво е SEO? "Оптимизация за търсачки (SEO) е процес на подобряване на видимостта на уеб сайт или уеб страница в търсачките чрез "естествени" или неплатени ("органични" или "алгоритмични") резултати от търсене." За да привлече голям трафик уебсайта, трябва да бъде добре построен и внимателно управляван. Търсачките са прецизно настроени за управление на информационните системи и следват определени правила, които съставляват мрежата и трябва да се спазват за да получи уеб сайта висока оценка. За да оптимизирате правилно сайта е необходим подробен анализ на активите, конкуренцията и аудиторията на уебсайта. От това зависят решенията за всеки дизайн.

Публикуване на вашия сайт на повече от няколко търсачки е напълно безполезно. Ние ще публикуваме вашия сайт, в Google, Yahoo, Bing, Ask и други големи търсачки, които представляват около 99% от целия Интернет трафик.

За да публикувате вашия сайт в интернет ще имате нужда от надежден уеб хостинг доставчик. Уеб хостинг компанията предоставя уеб сървър и пространство за вашите файлове. Има месечна такса за тази услуга, а също и различни видове хостинг планове, които започват от 5 лева на месец до 150 лева и повече в зависимост от нуждите на уебсайта. Ние предлагаме професионални хостинг услуги за нашите клиенти, които не са задължителни. Нашите клиенти са също така свободно да избират друг уеб хостинг доставчик, ако желаят. След като изберете уеб хост, ние безплатно ще прехвърлим файловете от компютъра в уеб сървъра.

Поддържането и обновяването на сайта, е ключ за успеха на вашия уеб сайт. Включва редовно добавяне на ново съдържание, линкове и функционалност така че вашия сайт да съдържа актуална информация.

Свържете се с нас

 • Тел: +359-87-878-0690

Работно време

 • Пон. - Петък 8:00 - 17:00
 • Събота - 9:00 - 14:00
 • Неделя - затворено

Уеб инструменти